Skip to content

De omgeving

VAN ALLES, OP FIETS OF LOOPAFSTAND

De Gortelse heide en Renderklippen

Veel mooier wordt de natuur niet. Vanaf half augustus tot ongeveer half september staat de heide in bloei maar ook de rest van het jaar kunt u hier een heerlijke wandelingen maken.

Vierhouten

Misschien wel het bekendste dorp op de Veluwe, met gezellige terrasjes en heerlijke (culinaire) restaurants. Alleen de route ernaartoe door het Vierhouterbos is als een feestje. Met een beetje schemer heeft u al een hele grote kans op het spotten van een wildzwijn.

De Veluwse bron

Combineer je bezoek aan de sauna. De Veluwse bron. Luxe, wellness en ultieme ontspanning midden in de natuur. Het complex is op ongeveer 15 rijden van Ons Achterhuus.

Heerderstrand

Deze waterplas heeft een heerlijk strand en water waar u na het fietsen even een frisse duik kunt nemen. Op de fiets bent u er in 30 min.

Epe

De gezellige dorpskern is van alle gemakken voorzien. Terrasjes, winkels en een hele goede ijssalon. In de zomer is het een komen en gaan van toeristen. EPE centrum ligt op loopafstand van Ons Achterhuus.

Dijkhuizen

Grenzend aan de buurtgemeenschap Dijkhuizen waar de reeën en ander wild tijdens een avondwandeling gespot kunnen worden.

Nog meer....

LINKJES